Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Sighiartău: 'Mitingurile Opoziţiei sunt interzise în Alexandria, iar la Dolj oamenii unt aduşi cu forţa la adunările PSD'

stiripesurse.ro
Robert Sighiartau

Partidul Național Liberal își manifestă consternarea față de decizia aberantă a liderilor PSD de la Teleorman de a interzice mitingul PNL de lansare a candidaților programat în data de 20 aprilie 2019.

PNL a solicitat Primăriei Alexandria în data de 4 aprilie 2019 autorizația pentru evenimentul PNL, programat a se desfășura pe platoul din fața Casei de Cultură, fără a primi vreun răspuns. Acesta a venit, însă, astăzi prin convocarea de către primarul Alexandriei a unei ședințe extraordinare de consiliu local care, prin suplimentarea netransparentă a ordinii de zi, a votat 2 hotărâri: prima hotărâre se referă la organizarea acțiunii: ”Vine Iepurașul”, după data de 15 aprilie, exact pe platoul din fața Casei de Cultură; a doua hotărâre stipulează, surpriză, interzicerea oricăror manifestații publice pe perioada acțiunii ”Vine Iepurașul”.

Citește și: Mihai Tudose îi DISTRUGE pe Carmen Avram și Chris Terhes: 'Este clar că cineva a venit cu lista de-a gata'

Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a precizat faptul că această măsură aberantă a consiliului local al Primăriei Alexandria e o încălcare flagrantă a dreptului la libera exprimare și o batjocură la adresa democrației. Evenimentele pascale au fost inventate pe loc, din rațiuni pur politice.

Considerăm că acțiunea abuzivă a liderilor PSD Teleorman arată slugărnicia în fața lui Liviu Dragnea care, cel mai probabil, a ordonat direct interdicția de a se organiza mitingul PNL.

Totodată, în spațiul public au apărut informații grave cum că în tot județul Dolj elevii și bugetarii sunt amenințați pentru a participa la mitingul ce se desfășoară astăzi la Craiova, la care participă și Liviu Dragnea.

Îi somăm pe Liviu Dragnea și PSD să înceteze cu abuzurile și presiunile. Mijloacele mizerabile pe care Liviu Dragnea și PSD le folosesc arată doar panică și disperare, pentru că știu bine că sunt în cădere liberă în toate cercetările sociologice.

PNL își rezervă dreptul de a apela la toate mijloacele legale pentru a sancționa toate aceste derapaje care aduc aminte de anii de înainte de revoluție. România tinde să arate a stat capturat de oligarhia pesedistă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.