Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu aruncă nucleara: gaura din CV a lui Victor Ponta

Jurnalistul auto-deconspirat agent secret, Robert Turcescu, aruncă pe piață o adevărată bombă despre Victor Ponta. El susține că în CV-ul premierului sunt date neclare în privința modului în care acesta și-a terminat liceul. Turcescu se întreabă dacă aceasta era gaura din CV pe care o tot anunța președintele Traian Băsescu.

”Ponta are trecut in CV ca a urmat liceul "Ion Neculce" din Bucuresti intre anii 1987-1991. Numai ca, potrivit declaratiilor maica-sii si ale lui deopotriva, in iunie '90, dupa Mineriada si la sfirsitul clasei a XI-a, Ponta a plecat la Paris si a stat acolo opt luni, pina in FEBRUARIE '91! Deci, la revenirea in tara, din clasa a XII-a Ponta nu a mai "prins" decit un trimestru si jumatate din trei! Iata structura anului şcolar 1990 - 1991:

15 septembrie – 20 decembrie – trimestrul I
21 decembrie – 10 ianuarie – vacanţa de iarnă
11 ianuarie – 27 martie - trimestrul II
11 aprilie – 27 iunie – trimestrul III
28 iunie – 14 septembrie – vacanţa de vară

Prin urmare, cind s-a intors la liceu dupa opt luni petrecute la Paris, domnul Ponta a facut-o la jumatatea trimestrului II (22 februarie 1991, dupa propriile-i declaratii). Si cu toate astea, nu numai ca a absolvit clasa a XII-a, dar a mai luat si BAC-ul cu 10 si a intrat si la Facultatea de Drept, la stat, intr-un an, 1991, cind concurau 21-22 de insi pe un loc! Ce e cu baiatul asta, oameni buni? Cine ni-l baga pe git? Asta era lipsa lui din CV despre care vorbea Traian Basescu? Ce a facut el, de fapt, la Paris? Cine l-a "adoptat" si de ce? Cine e, de fapt, Victor Viorel Ponta?!
P.S. Nu se gaseste niciun profesor/coleg din liceu al lui Ponta care sa ne spuna cum si ce s-a intimplat? Chiar si sub rezerva anonimatului! Hai sa facem un efort cu totii sa gasim pe cineva dispus sa ne spuna cum a fost!”, susține Robert Turcescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.