Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu, AVERTISMENT pentru Guvern: E război global, fraților! Plafonați salariile bugetarilor

turcescu

Deputatul PMP, Robert Turcescu, susține că va urma o perioadă de recesiune economică severă și de aceea face un apel către Guvern să plafoneze salariile bugetarilor.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: 'Urmează 4 luni grele. Va urma un nou val, care va fi în toamnă'

”Am spus-o mai devreme la Silviu Manastire in emisiune, o scriu si aici, sa ramina: PLAFONATI SALARIILE platite din bugetul de stat!
Președinte, premier, ministru, parlamentar, procuror, sereist, judecator, primar, director la instituții/companii de stat sau cu capital majoritar de stat si altii din categorii similare, ar trebui in aceasta perioada sa aiba un venit lunar PLAFONAT si care sa NU depaseasca 4000- 5000 de lei.

Acelasi lucru valabil si pentru pensionarii de lux, cei cu pensii speciale.

E razboi, fratilor, e un 9/11 global, nicio tara nu va scapa nezdruncinata dpdv economic. Dar isi vor reveni acele tari care vor trata acest razboi pe doua fronturi: pe de o parte lupta cu coronavirusul, pe de alta parte lupta cu recesiunea economica. In lupta cu recesiunea nu poți insa doar sa dai, trebuie obligatoriu sa si tai.

Eu o spun răspicat pentru ca mi-e scirba de asa-numitele calcule politice pe care si le fac unii, gindindu-se ca daca se ating de bugetarii si de pensionarii Sistemului pierd alegerile.

Bai, natîngilor, nu despre alegeri e vorba, ci despre speranță: daca mai vrem sa ne revenim cindva, trebuie actionat cu fermitate ACUM!

PS: si nu uitati agricultura! Taranii si fermierii trebuie sprijiniți in perioada urmatoare asa cum sint sprijiniti medicii acum!”, scrie Robert Turcescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.