Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu vrea suspendarea ședinței pentru învestirea Guvernului Cîțu: 'Strănută colegul de bancă și s-a terminat'

Robert Turcescu

Viceliderul deputaţilor PMP Robert Turcescu a susținut miercuri, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că ar trebui amânată ședința de plen de joi în care este programat votul de învestitură al guvernului Cîțu. Totul, în contextul în care, din cauza răspândirii cazurilor de coronavirus pe teritoriul României, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunțat restricționarea întâlnirilor în spații închise a peste 100 de persoane, până la data de 31 martie, cu posibilitatea de prelungire.

”Noi, joi, ne adunăm la Parlamentul României. Suntem aproape 600, dar este și personalul tehnic, și cei din birouri. Suntem vreo 2000 adunați sub aceeași cupolă a Parlamentului. Ăștia dezinfectau bilele cu care se votează. Păi de la bile, dacă e să ni se tragă, ni se va trage? Sau de la colegul de bancă care o să strănute la un moment dat și s-a terminat, s-a închis. Am înțeles că e o ură mare pe politicienii din România, să moară deputații și senatorii. Dar cu familiile lor ce aveți? Ședința de joi vine într-o perioadă în care Arafat a zis că nu mai sunt permise adunările de 100 de persoane”, a spus deputatul PMP.

Mesaj de ULTIMĂ ORĂ al premierului desemnat, Florin Cîțu, înainte de votul din Parlament: 'Spațiul fiscal pentru proiecte populiste este ZERO'

În acest context, Robert Turcescu a susținut că ședința de plen ar trebui să fie suspendată.

”Domnul Cîțu să își depună mandatul, să renunțe la acest mandat, rămâne Orban premier interimar și mai vedem peste o săptămână-două-trei... Ne adunăm să ce? Să o luăm de la capăt cu un alt prim-ministru care, la rândul lui, va fi interimar? (...) Eu cred că e complicat să treacă Guvernul Cîțu. La ce ne mai adunăm în toată povestea asta?”, a mai spus Turcescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.