Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robinho, fostul atacant al echipelor Real Madrid şi AC Milan, revine la Santos

www.worldsoccertalk.com
Robinho

Pentru a patra oară în cariera sa, golgheterul veteran brazilian Robinho (36 ani) se întoarce la Santos, club la care a debutat înainte de a purta culorile echipelor Real Madrid, AC Milan sau Manchester City, informează AFP, potrivit AGERPRES.

Atacantul brazilian a semnat un contract pe cinci luni, pentru un salariu simbolic de 1.500 reali, aproximativ 230 de euro, a anunţat într-un comunicat Santos FC, fostul club al lui Pele şi Neymar.

Contractul jucătorului comportă bonusuri în caz de realizare a obiectivelor şi o clauză pentru reînnoire pe un an şi şapte luni.

Acest transfer a generat polemici din cauza condamnării în lipsă în 2017 a lui Robson de Souza, cunoscut ca Robinho, la nouă ani de închisoare de către un tribunal italian, pentru fapte de viol în grup datând din 2013, din perioada în care juca la AC Milan. Însă Robinho s-a decarat nevinovat, făcând apel la decizie.

Olguța Vasilescu, replică pentru Violeta Alexandru: 'Lasă lecțiile și discursul politic de campanie că noi am fost răi și tu ești Zâna Bună a pensionarilor'

Atacantul brazilian se afla fără echipă din luna august, când şi-a încheiat contractul cu Istanbul Basakeshir, după două sezoane petrecute în Turcia.

"Aici a fost casa mea întotdeauna. Obiectivul este de a ajuta atât pe teren, cât şi în afara acestuia şi de a duce echipa în vârf. Este un sentiment special să revin la clubul care m-a lansat în fotbal", a declarat acesta.

Robinho şi-a început cariera în 2002 înainte de a ajunge la Madrid în 2005. El a mai revenit de două ori la clubul său formator, în 2010, împrumutat de Manchester City, şi în 2014-2015, împrumutat de AC Milan.

El a câştigat titlurile de campion în Brazilia (2002, 2004), Spania (2007, 2008), Italia (2011), China (2015) şi Turcia (2020). La naţionala Braziliei are 100 de selecţii şi 28 de goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.