Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robu INTRĂ LA RUPERE în lupta pentru șefia PNL Timiș și îl NIMICEȘTE pe Alin Nica: Cine sunt INTERLOPII?

deBanat.ro.
Raul Patrascu, Nicolae Robu

Nicolae Robu, fostul șef al PNL Timiș intră intempestiv în scandalul pentru șefia PNL Timiș. După ce succesorul său, Alin Nica, i-a numit pe opozanții săi fauna creată în jurul lui Robu, fostul primar al Timișoarei a luat foc.

"REACȚIE LA DECLARAȚIILE DE MOJIC ALE LUI ALIN NICA PUBLICATE ÎN PRESA LOCALĂ DE ASTĂZI

Nu cobor la nivelul acestor personaje de o josnicie dusă dincolo de orice limită, ce conduc acum -sper eu, doar până mâine!- Filiala Timiș a PNL. Este vorba despre Alin Nica, Dănuț Groza și Bogdan Ghelbere.

Citește și: Șeful PNL Timiș îl TOACĂ pe liberalii care au făcut CIRC la alegerile PNL Timișoara: Fauna din jurul lui Nicolae Robu

Îmi asum vina de a fi fost tolerant cu ei timp de 4 ani, din 2016 până în 2020 când au încălcat nonstop statutul partidului și, mai mult, de a-i fi promovat direct și indirect în funcțiile din partid pe care le ocupă astăzi! Iar pe Alin Nica, inclusiv în funcția administrativă de Președinte CJT, funcție pe care, în acel context din septembrie 2020, cu contracandidații avuți, ar fi câștigat-o, în postura de candidat PNL, absolut ORICINE (de fapt, cine știa cine este Alin Nica în momentul votului?!).

Stimați liberali timișeni, mâine, PNL Timiș este la răscruce. Dacă veți vota continuitate cu Nica, Groza și Ghelbere în frunte, PNL Timiș va avea o soartă tristă! Acești indivizi au făcut atmosfera în PNL Timiș irespirabilă! Ei sunt cauza circului penibil de la alegerile din organizația Timișoara, cu care nu numai Filiala Timiș a PNL s-a făcut de râs, ci întregul PNL a ajuns de râs, cum n-a mai fost niciun partid în România în toți acești ani scurși de la Revoluție! Cine sunt, oare, “interlopii”?! Cei ce nu sunt lăsați să-și exercite dreptul statutar la vot sau cei ce nu-i lasă?! Unde s-a mai întâmplat ca 320 de membri ai unei organizații, cu toate condițiile îndeplinite, să nu fie lăsați să voteze, numai și numai pentru că au o altă opțiune decât “conducerea”?!

În încheiere, stimați liberali, vă aduc în premieră la cunoștință -n-am făcut-o până acum pt că pt mine lucrurile nu mai contează-, judecați și dv: CE FEL DE OM ESTE ACEST ALIN NICA, DACĂ A FOST ÎN STARE CA, ÎN TIMP CE EU ÎL PROMOVAM PE TOATE CANALELE, INCLUSIV PRIN MESH-URILE ÎN CARE M-AM POZAT ALĂTURI DE EL, EL SĂ PUNĂ LA CALE MATERIALE GRAFICE ÎMPOTRIVA MEA, CU ÎNDEMNURI DE A FI VOTAT ÎN CUPLU CU EL CONTRACANDIDATUL MEU?! VĂ ATAȘEZ O MOSTRĂ DE ASEMENEA MATERIALE!

Un astfel de Președinte vreți pentru PNL Timiș?! Eu încă sper că NU.

De aceea, vă îndemn:

VOTAȚI SORIN MUNTEANU

SAU CLAUDIU CHIRA!

Cu stimă și respect pentru tot ce-am făcut ÎMPREUNĂ, ca muncă de ECHIPĂ, în cei 11 ani cât am fost Președinte ales al Filialei și nu pot să nu menționez: OBȚINEREA DE CĂTRE FILIALĂ ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ A CELOR MAI BUNE REZULTATE ELECTORALE DIN ÎNTREAGA SA EXISTENȚĂ! FĂRĂ NICIO EXCLUDERE DIN PARTID, ÎN SCHIMB CU MII ȘI MII DE PRIMIRI!", scrie Robu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.