Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rod Rosenstein l-a asigurat pe Donald Trump că nu este țintă a anchetei lui Robert Mueller

Instagram
Donald Trump

Președintele american Donald Trump a declarat joi în cadrul unui interviu că a fost asigurat de Rod Rosenstein, adjunct al procurorului general din SUA, că nu este o țintă a anchetei procurorului special Robert Mueller, relatează New York Times, potrivit Mediafax.

„Le-a spus avocaților mei că nu sunt un subiect, nu sunt ținta”, a declarat Trump.

Conform informațiilor publicate de New York Times, Donald Trump a fost întrebat dacă garanțiile lui Rosenstein se referă și la invstigațiile separate ale procurorilor federali, lucru despre care președintele american a anunțat că nu are informații.

La începutul lunii ianuarie, mai multe surse au transmis că Rod Rosenstein, coordonatorul anchetei privind ingerinţele electorale ruse, intenţionează să demisioneze din funcţia de procuror general adjunct imediat ce va fi instalat în funcţie noul secretar al Justiţiei. Preşedinţia SUA a comunicat că nu este la curent cu aceste informaţii. "În mod clar, nu există nicio dorinţă din partea preşedintelui de a-l demite", a declarat Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Citește și: Administrația de la Washington a anunțat că termenul limită pentru încheierea unui acord comercial cu China este 1 martie

Preşedintele SUA a devenit subiectul central în investigaţia comisiei conduse de procurorul special Robert Mueller referitoare la ingerinţele ruse în scrutinul prezidenţial american şi la presupusele contacte cu Moscova, au declarat surse citate de cotidianul The Washington Post. Sursele citate declară că echipa procurorului special Robert Mueller îl are în centrul atenţiei pe preşedintele Donald Trump, numit în termeni procedurali "Persoana numărul 1".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.