Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rodbun Grup a împrumutat o sumă considerabilă de la un sindicat de bănci

facebook.com
lobby bani

Rodbun Grup, companie cu capital românesc, a contractat o facilitate de credit în valoare de 262 de milioane de lei de la un un sindicat de bănci format din Banca Comercială Română, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Intesa Sanpaolo Bank Romania și Banca Transilvania, potrivit mediafax.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’

Creditul sindicalizat, în valoare de 262 de milioane de lei, a fost structurat în două facilități: o facilitate de credit revolving care va fi utilizată de Rodbun Grup pentru refinanțarea parțială a creditelor existente și pentru acoperirea nevoilor tot mai mari de capital de lucru ale fermierilor, precum și o facilitate de credit pe termen lung, care va fi utilizată pentru refinanțarea creditelor de investiții existente și pentru achiziția și modernizarea unei baze de procesare și stocare de cereale. Noua bază a companiei Rodbun se află în apropierea portului Brăila, una dintre cele mai dezvoltate zone agricole din România. Investiția se ridică la aproximativ 23 de milioane de lei. În cadrul acestei finanțări, BCR are calitatea de agent de documentație, agent de facilitate și de garanții.

Citește și: Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica

Compania de agri-business Rodbun Grup a fost fondată de antreprenorii Daniel Muntean și Iancu Alexandru, și deține 70 de fitofarmacii, exploatează 10.000 de hectare de teren agricol în 10 ferme, având o capacitate de depozitare în silozuri și magazine de 100.000 de tone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.