Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rodica Stănoiu: 'Victor Ponta e tatăl, iar Alina Bica e mama Codului de Procedură Penală'

ponta nastase

Lovitură de teatru în politica românească. Unul dintre oamenii apropiaţi ai lui Adrian Năstase îl atacă dur pe Victor Ponta. Rodica Stănoiu, fost ministru al Justiţiei în cabinetul Năstase îl atacă dur pe actualul deputat al social democraţilor.

Citeşte şi: Elena Udrea dă cărțile pe față: Anunță că se mărită și face și copii

Stănoiu a vorbit despre situația actuală din justiție și despre ce a creat conjuctura actuală în care DNA dispune reținerea și face dosare penale pentru numeroase figuri din politică și administrație. "Nu s-a schimbat aproape nimic în statut, el a devenit mai mic și în principiu, din punct de vedere juridic ar avea mai puțină putere decât avea în perioada în care era PNA. S-a schimbat conducerea, s-a schimbat modul de lucru și s-a schimbat mai ales Codul de Procedură Penală" a afirmat Rodica Stănoiu despre evoluția DNA-ului, conform B1Tv.

Citeşte şi: Războiul dintre Halep şi Serena Williams a început: Ce au putut să spună cei doi antrenori / VIDEO

"Codul de Procedură Penală a introdus, a împrumutat din legislația anglo-saxonă niște instituții fără să asigure garanția procesuală pentru fiecare dintre ele ca să funcționeze ca acolo și fără să aibă structurile de acolo pentru ca să poată funcționa. Responsabilul clar al acestei situații este Parlamentul. Legile sunt proaste pentru că acolo lucrurile nu merg cum trebuie. Pentru că sunt incompetenți, pentru că dacă numărați juriștii din Parlament toți o să vedeți că au studii pe la distanță, pe la a treia a patra facultate. E doamna Bica, e domnul Ponta, e Parlamentul. Domnul Ponta a fost în Parlament tot timpul la comisiile de modificare a codurilor. A fost un fel de tată, doamna Bică un fel de mamă și domnul Ponta un fel de tată a codurilor. Este un lucru pe care nu îl iert PSD-ului, codurile" a comentat fostul ministru al Justiției despre cum a apărut situația actuală.

Citeşte şi: INCENDIU de amploare la o firmă de reciclare: Zeci de pompieri au intervenit să stingă focul / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.