Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Waters îl acuză pe premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, pentru 'politica de supremaţie, rasistă'

Rolling Stone
Roger Waters

Roger Waters, membru fondator al formaţiei Pink Floyd, este de părere că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, duce "o politică de supremaţie, rasistă" în ceea ce îi priveşte pe palestinieni, scrie AFP, informează News.ro.

"Ştim toţi că viaţa în Teritoriile palestiniene este insuportabilă", a declarat, marţi, artistul britanic, la Santiago de Chile, înainte de a compara ceea ce se întâmplă în Gaza şi în Cisiordania cu regimul de apartheid în Africa de Sud.

"Nu sunt antisemit", a subliniat el, atunci când Centrul "Simon Wiesenthal" a trimis Argentinei o scrisoare sponsorilor turneului latino-american pentru a le cere să îşi retragă sprijinul, estimând că artistul vehiculează "un mesaj de ură şi discriminare".

De-a lungul acestui turneu "Us + Them", fostul basist de la Pink Floyd (în vârstă de 75 de ani) a căutat să sensibilizeze publicul cu privire la situaţia palestinienilor şi să promoveze boicotul Israelului.

În afara lumii arabe, comunitatea palestiniană din Chile este cea mai numeroasă de pe planetă cu o jumătate de milion de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.