Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rogozin, atac DUR la adresa Guvernului de la Chișinău: 'Se află sub controlul unui singur grup mafiot concret'

jamestown.org
rogozin

Vicepremierul Federaţiei Ruse, Dmitrii Rogozin, a puns tunurile pe autorităţile de la Chişinău după ce acestea au interzis delegaţiei ruse să participe la manifestaţiile din Transnistria cu ocazia aniversării a 25 de ani de la începutul operaţiunii de menţinere a păcii. Rogozin crede că în spatele acestor acţiuni stă Vlad Plahotniuc, pe care îl numeşte mafiot şi persoana care controlează toată guvernarea Republicii Moldova.

Citește și: Ministrul Apărării, atacat DUR pentru răspunsul dat lui Rogozin: 'Ăsta este omul propus de PSD să ne reprezinte în relaţia cu NATO?'

"Actuala guvernare moldovenească se află sub controlul unui singur grup mafiot concret, care ţine în mâinele sale această ţară săracă. Este vorba de oligarhul Vlad Plahotniuc, liderul principalului partid. O persoană faţă de care sunt multe întrebări. Apropo, el este şi cetăţean al Federaţiei Ruse, precum şi cetăţean al încă vreo 50 de ţări. În esenţă, el este principalul păpuşar din ţară şi această istorie este mâna lui. Cel puţin aşa spun sursele noastre moldoveneşti cu autoritate. Astăzi în Moldova noi nu avem de afacere cu o guvernare aleasă legal de popor, dar pur şi simplu cu un grup mafiot care învârte politica moldovenească”, a declarat Dmitrii Rogozin într-un interviu pentru Rossia24.

Citește și: Un lider PNL anunță care este miza ascunsă a sesiunii extraordinare convocată de PSD la Parlament: 'A avut Dragnea discuții în Grecia'

Dmitrii Rogozin nu a ajuns la Chişinău. Cursa aeriană la bordul căreia se afla oficialul rus a făcut cale întoarsă, deoarece România nu a permis survolarea spaţiului său aerian din cauză că Rogozin s-ar afla în lista persoanelor care au interdicţie de a călători în spaţiul UE, în urma sancţionilor impuse de europeni Rusiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.