Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rolul sportului in societate - Masa rotunda

Gazeta de Nord Vest
Ioana Bran

Ieri, la Sala Polivalentă, Ministerul Tineretului și Sportului a organizat o masă rotundă cu tema „Rolul sportului în societate”. Discuțiile au avut loc pe parcursul întregii zile și au abordat mai multe teme, precum „Valorile educative ale activității fizice și sportului”, „Sportul și sănătatea” sau „Incluziunea socială prin sport”.

S-a discutat și despre cât de important este ca sportul să fie o activitate care trebuie cunoscută de toate categoriile populației și să fie practicat la toate nivelurile și la toate vârstele și despre cât de benefică este cultura sportivă pentru sănătatea generală a societății.

La masa rotundă au fost prezenți și au luat cuvântul ministrul Ioana Bran, subsecretarul de stat din MTS Zsolt Gyongyossy, secretarul de stat din Ministerul Sănătății Cristian Vasile Grasu, directorul INMS dr. Răzvan Bușneag, președintele FR Rugby Alin Petrache, reprezentanți ai COSR, ai ministerelor Educației Naționale și Muncii și Justiției Sociale, ai federațiilor și ai altor organizații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.