Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roman, după ce Ludovic Orban i-a acuzat pe Cîțu și Vîlceanu că 'l-au ras de pe lista de convocări': 'O minciună, domnul nu folosește aplicația Whatsapp'

Facebook
Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman a declarat, marţi, că Ludovic Orban este invitat la toate şedinţele de partid.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă este invitat şi Ludovic Orban la şedinţa marţi seară a conducerii PNL, Roman a spus: "Domnul Orban este invitat la toate şedinţele de partid. Eu am văzut această minciună a domnului Orban, ca să îi spun direct şi răspicat, domnul Orban primeşte invitaţii ca orice alt membru al Biroului Naţional al PNL. Din câte ştiu eu, domnul Orban nu foloseşte aplicaţia WhatsApp şi atunci va trebui să îşi instaleze şi domnia sa această aplicaţie".

Fostul preşedintele al PNL Ludovic Orban a declarat marţi că nu a fost invitat la discuţiile de la Vila Lac ale conducerii partidului şi, de altfel, nu a fost invitat la nicio reuniune a Biroului Executiv al PNL. "Domnul Cîţu şi domnul Vîlceanu m-au ras de pe lista de convocări", a susţinut Orban.

El a anunţat, totodată, că nu va participa în continuare la aceste şedinţe. "Orice fel de participare şi susţinere a unor decizii aberante ale unei conduceri nelegitime a PNL îmi pare că seamănă cu o formă de complicitate la trădarea interesului naţional. (...) Şi acum ţara arde şi Cîţu se ocupă să îmi ia parlamentarii la bucată, să facă tot felul de promisiuni. (...) Acum domnul Cîţu face nişte întruniri, şi-a adus aminte că are nişte grupuri parlamentare. Chiar şi grupurile parlamentare PNL nu sunt suficiente pentru învestirea unui Guvern, pentru că este nevoie de o majoritate parlamentară. (...) Să te duci la negocieri când ţara arde, când la uşă stă un sac de probleme nerezolvate, să nu propui o soluţie de rezolvare a crizei, mi se pare ceva de noaptea minţii. Parcă cineva le-a spălat creierele, parcă se duc ca orbeţii către prăpastie", a argumentat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.