Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românca Ania Caill, după ce a ocupat locul 36 la Super G, la Jocurile Olimpice: Sunt extrem de fericită, e cea mai bună cursă pe care am făcut-o vreodată

Ania Caill

Schioarea Ania Caill a declarat, sâmbătă, după ce a ocupat locul 36 în proba de Super G, la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, că aceasta a fost cea mai bună cursă făcută vreodată de ea.

“Sunt extrem de fericită de timpul pe care l-am scos. Patru secunde faţă de câştigătoare este cea mai bună cursă pe care am făcut-o vreodată. E superb că am realizat-o la Jocurile Olimpice. Am schiat cum doream. Am ştiut să renunţ la emoţii, acesta fiind lucrul cel mai greu. Am avut multe probleme cu accidentările în ultimul timp şi sunt foarte fericită de cursa pe care am făcut-o. Mai am proba de coborâre. Zăpada îmi place foarte mult, condiţiile sunt superbe şi am încredere multă pentru ultima probă”, a spus Ania Caill, potrivit COSR.

Ania Caill a luat contact cu pârtia pe care s-a desfăşurat competiţia oficială în dimineaţa întrecerilor. ”M-am trezit la ora 5 pentru a pleca la concurs. Nu a fost uşor. Mai întâi, am plecat de la un start aflat mai jos, apoi de sus. În cateva coborâri nu te poţi acomoda cu o pârtie care este şi foarte tehnică. Mie îmi place să cunosc pârtia, să o vizualizez înainte de a pleca în concurs”, a precizat ea.

Caill ar fi trebuit să concureze la Pyeongchang mai întâi la slalom, la 13 februarie, dar din cauza reprogramării acestei probe pe 15 februarie a renunţat.

La Super G, Ania Caill s-a clasat pe locul 36, cu timpul 1:25.74. Proba a fost câştigată surprinzător de sportiva cehă Ester Ledecka (1:21.11).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.