Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Româncele și-au aflat adversarele la Mastersul de tenis de la Roma

Inquam Photos / David Muntean
Romania Belgia tenis

Internazionali BNL d'Italia a comunicat luni rezultatele tragerii la sorți a meciurilor de pe tabloul principal. Trei românce intră direct în turneu, în timp ce Jaqueline Cristian joacă în calificări. Sorana Cîrstea e cap de serie și are tur liber, în timp ce Bogdan și Begu joacă și turul inaugural.

Sorana Cîrstea (32 WTA) are parte de un prim tur liber, din postura de favorită numărul 28. În turul doi, Cîrstea va juca cu câștigătoarea dintre Taylor Townsend și o jucătoare venită din calificări, potrivit Mediafax.

Aceasta ar putea fi chiar Jaqueline Cristian, care este principala favorită a tabloului de calificare și evoluează în primul tur împotriva americancei Hailey Baptiste (106 WTA).

Turul al treilea ar putea aduce încă un duel românesc, între Cîrstea sau Cristian și Ana Bogdan, care o va întâlni în primul tur fosta finalistă de la US Open, Leylah Fernandez.

Irina Begu (161 WTA), care beneficiază de un clasament protejat, va juca în turul inaugural cu o jucătoare venită din calificări. Imediat în turul următor, dacă se va califica, Begu ar putea să o întâlnească pe Elena Rybakina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.