Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Români în carantină de teama coronavirusului

Facebook
coronavirus

13 persoane care au ajuns la Galați venind din China au fost plasate în carantină la domiciliu. Este vorba despre opt români și cinci chinezi.

Cele 13 persoane trebuie să stea izolate în propriile case timp de două săptămâni, ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Acestea nu au simptomele bolii, dar medicii le-au recomandat să stea acasă și să respecte o serie de proceduri.

Potrivit regulilor comunicate de Direcția de Sănătate Publică, dacă se simt rău, au febră sau tuse, ei trebuie să sune la 112, să spună cine sunt și vor fi preluați de o ambulanță specială pentru a fi transportați la Institutul „Matei Balș” din București.

Crimă ÎNFIORĂTOARE lângă București - Femeie ucisă cu bestialitate de soț! A încălcat ordinul de protecție

Cel puțin 636 de persoane au murit ca urmare a infecției cu noul coronavirus în China, iar numărul persoanelor infectate a depășit cifra de 30.000, conform bilanțului publicat vineri dimineață de autoritățile medicale de la Beijing, potrivit site-ului cotidianului Le Figaro.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 69 de noi decese din cauza coronavirusului, majoritatea în provincia Hubei, unde virusul a fost depistat prima oară. De asemenea, numărul persoanelor infectate a crescut cu 2.447.

Bilanțul anterior, anunțat joi dimineață de Comisia Națională de Sănătate de la Beijing, indica un număr de 564 de morți și peste 27.000 de cazuri de persoane infectate cu acest virus.

Alte câteva sute de persoane din peste 20 de țări au fost infectate cu noul coronavirus, iar două persoane din afara Chinei continentale, din Filipine și Hong Kong, și-au pierdut viața.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.