Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romani pe plajele din Barcelona!

Organizatia Elena de Turism
Grecia plaja
Plajele din frumosul oras Barcelona au fost redeschise publicului, in urma unei decizii a Consiliului Local, ca un prim semn de revenire la normalitate in Spania, o tara serios afectata de pandemia de Coronavirus, informeaza France24.
Cu toate acestea, decizia subliniaza foarte clar faptul ca accesul pe plaja este permis doar pentru cateva ore pe zi si exclusiv pentru activitati sportive individuale, precum inot, vaslit sau alergat pe nisip si respectand intervalul orar 6 si 10 dimineata. Toate activitatile sportive se fac sub supravegherea poliţistilor, se arata in decizia Consiliului Local. Seara, plajele sunt rezervate activitatii sportivilor de performanta.
Zeci de oameni au fost in aceasta dimineata pe plajele din Barcelona, incepand de la primele ore ale diminetii, pe o vreme insorita, cu temperaturi de 20 de grade Celsius.
Spania este una dintre cele mai grav afectate tari din lume de epidemia de Coronavirus, cu peste 222.0000 de persoane infectate. Cu toate acestea, incepe treptat sa relaxeze masurile impuse de pandemie.
--
Speranta Anghel

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.