Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ROMANIA 22 - 32 ITALIA - O să deveniți maeștri în reveniri spectaculoase!

rugby ro-it

ROMANIA 22 - 32 ITALIA - O să deveniți maeștri în reveniri spectaculoase, Stejarii au dovedit cea de a doua repriza cu 19-10

content-image

Romania a pierdut ultima partida disputata la Cupa Mondiala si a ratat sansa calificarii directe pentru editia din 2019. In ciuda unei reveniri cu trei eseuri in ultimul sfert de ora, Italia s-a impus cu rezultatul de 32-22.

content-image

Florin Vlaicu a deschis scorul inca din minutul 4, din lovitura de pedeapsa, insa un contraatac a lui Gori a anuntat primul eseu pe care italienii l-au marcat prin Sarto, dupa o actiune puratata pe traseul Allan-Campagnaro. Allan a ratat transformarea, dar Italia a preluat conducerea si presiunea a trecut asupra echipei noastre.

Vezi aici...multe poze Sandy Park, Exeter, UK,

In minutul 15, Van Heerden a vazut cartonasul galben si diferenta de scor s-a marit, mai intai Allan a concretizat o lovitura de pedeapsa, iar apoi Gori a finalizat cu eseu o gramada a italienilor la cinci metri de terenul nostru de tinta.

Stejarii au incercat sa revina in joc si au asediat apararea adversa, care s-a dovedit de netrecut, dupa o faza prelungita cu 11 momente de fixare, italienii indepartand pericolul. Au fost cele mai bune momente ale noastre din prima repriza care din pacate insa s-a incheiat cu un nou eseu al azzurrilor.

Astfel, Gori, cel mai bun jucator de pe teren, a incrucisat inteligent cu Allan, fapt care a pus pe picior gresit defensiva noastra, iar uvertura italienilor a marcat o incercare pe care a si transformat-o, scorul pauzei fiind de 22-3 in favoarea Italiei.

Dupa pauza tot elevii lui Jacques Brunel au continuat sa modifice tabela de marcaj, dupa o gramada la cinci metri de terenul nostru de tinta, Zanni a gasit bresa, iar Allan a transformat, In replica, un balon de urmarire a luiVlaicu l-a gasit pe Fercu, insa acesta a fost placat in extremis de Venditti.

Odata cu trecerea timpului, jocul s-a echilibrat pentru ca ultimul sfert de ora sa apartina Stejarilor care au marcat trei eseuri fata de o singura lovitura de pedeapsa a lui Allan.

Mai intai Apostol a reusit sa inscrie dupa ce inaintarea i-a masat pe italieni in apropierea propriului teren de tinta, pentru ca apoi Poparlan sa se afle la finalizare tot in urma presiunii create cu molul si gramada asupra defensivei adverse.

Ultima reusita i-a apartinut lui Apostol, care a semnat dubla personala. Acesta a finalizat la colt in urma unei pase sarite date inteligent de Vlaicu, care prin cele doua transformari si o lovitura de pedeapsa a devenit cel mai prolific marcator al Romaniei la CupaMondiala cu un total de 28 de puncte .

Romania a incheiat participarea la Cupa Mondiala din Anglia pe pozitia a patra in Grupa D cu o victorie si trei infrangeri prin care a devansat Canada.

Citeste aici,,,VIDEO: Si Stejarii plang! Bravo baieti... ROMANIA 17 - 15 Canada

Sandy Park, Exeter: Romania-Italia 22-32 (3-22)
Arbitri: Romani Poite(Franta)-George Clancy(Irlanda),Mathieu Raynal(Franta)
Au marcat:Apostol-2e, Poparlan-e, Vlaicu-2tr,lp respectivSarto-e, Allan-e,3tr,2lp,Gori-e,Zanni-e
Cartonas galben: Van Heerden

Romania:1.Mihaita Lazar(Castres) , 2. Otar Turashvili(Colomiers) , 3. Paulica Ion(Perpignan), 4. Valentin Poparlan(Timisoara Saracens) ,   5. Johannes Van Heerden(Stiinta Baia Mare), 6. Valentin Ursache (cpt)(Oyonnax), 7. Viorel Lucaci(SteauaBucuresti), 8. Daniel Carpo(CSM Olimpia Bucuresti) , 9. Valentin Calafeteanu(Timisoara Saracens) , 10. Michael Wiringi(Stiinta Baia Mare), 11. Ionut Botezatu (StiintaBaia Mare) , 12. Florin Vlaicu(CSM OlimpiaBucuresti) , 13. Paula Kinikinilau (Timisoara Saracens) , 14.Madalin Lemnaru(Timisoara Saracens), 15. Catalin Fercu(Saracens)

Rzerve: 16. Andrei Radoi(Timisoara Saracens), 17. Andrei Ursache(Carcassonne), 18. Horatiu Pungea(Oyonnax), 19.Marius Antonescu(Tarbes), 20. Stelian Burcea(Timisoara Sarcens), 21. Tudorel Bratu(Dinamo Bucuresti), 23. Csaba Gal(Universitatea Cluj), 22.Adrian Apostol(Stiinta Baia Mare)

Citeste aici..VIDEO: Imaginea surprinsa pe Wembley cu Stejarul Florin Surugiu la ROMANIA - IRLANDA 27.09.2014

Italia:1.Matias Aguero, 2. Andrea Manici(Zebre), 3. Lorenzo Cittadini(Wasps), 4. Quintin Geldenhuys (cpt)(Zebre), 5. Josh Furno(Newcastle), 6. Francesco Minto(Treviso), 7. Simone Favaro(Glasgow), 8. Alessandro Zanni(Treviso), 9. Edoardo Gori(Treviso), 10. Tommaso Allan(Perpignan), 11. Giovanbattista Venditti(Newcastle), 12. Tommaso Benvenuti(Bristol), 13. Michele Campagnaro(Exeter), 14. Leonardo Sarto(Zebre), 15. Luke McLean(Treviso)

Rezerve: 16. Davide Giazzon(Treviso), 17. Alberto De Marchi(Treviso),18. Dario Chistolini(Zebre), 19. Valerio Bernabò(Zebre), 20. Samuela Vunisa(Saracens), 21. Guglielmo Palazzani(Zebre),22. Carlo Canna(Zebre),23. Enrico Bacchin(Treviso) scrie frr.ro

Citeste aici..Romania 10 - 44 Irlanda a spulberat recordul peste 89267 spectatori la Mondialul de Rugby pe Wembley

Grupa D

23.09.2015 - Franta Vs Romania (Londra)

27.09.2015 - Irlanda Vs Romania (Londra)

06.10.2015 - Canada Vs Romania (Leicester)

11.10.2015 - Italia Vs Romania (Exeter)

Pentru a fi la curent cu mai multe follow me Twitter @Mirel Urmareste-ma pe Facebook Mirel

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.