Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a cucerit 3 medalii la Campionatele Europene de la Glasgow

medalii

România a cucerit, sâmbătă, 3 medalii la Campionatele Europene desfășurate la Glasgow. Două au fost câștigate la feminin și una la masculin, scrie Mediafax.

Reprezentanții României au adus o medalie de aur, una de argint și una de bronz în finalele desfășurate sâmbătă. Cea mai prețioasă a fost cucerită de echipa feminină de dublu rame, formată din Mădălina Bereș și Denisa Tâlvescu. Chiar dacă s-au aflat pe poziția a doua, în spatele Marii Britanii, pe parcursul cursei, sportivele noastre au tras tare pe final și au trecut primele linia de sosire.

Medalia de argint a fost adusă de echipajul patru rame feminin. Mădălina Hergheș, Iuliana Buhuș, Gabriela Cașu și Roxana Parașcanu au terminat în spatele Rusiei. Fetele au participat în aceeași formulă și la Campionatele Mondiale de tineret, desfășurate la mijlocul lunii iulie, unde au obținut medalia de argint.

Citește și: Universitatea Craiova l-a împrumutat pe Matteo Fedele de la Foggia

Bronzul a fost cucerit de ambarcațiunea de dublu rame masculin, formată din Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă. Sportivii noștri s-au aflat pe parcursul finalei pe poziția a doua, dar în final au fost întrecuți de reprezentanții Croației. Proba a fost câștigată de Franța.

Ciprian Tudosă s-a declarat mulțumit de cursă, chiar dacă a pierdut la distanță mică medalia de argint: ”A fost o cursă foarte dură. Chiar dacă am fost aproape de un rezultat mai bun, noi suntem mulțumiți de medalie. Este un rezultat extraordinar pentru noi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.