Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a cucerit două medalii, în prima zi a Campionatului Mondial de Skandenberg de la Constanța

medalii

Campionatul Mondial de Skandenberg a început marți la Constanța. E a 41-a ediție a celui mai puternic turneu al acestei discipline, totodată fiind și a 22-a serie a Mondialului pentru persoanele cu dizabilități, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Florin Cîțu a făcut declarații- Ce se va întâmpla cu majorarea pensiilor

Prima zi a fost dedicată duelurilor cu brațul stâng, în scenă intrând juniorii U15, U18 și tinerii U21. România a fost reprezentată marți, 29 octombrie, de 20 de sportivi, iar tricolorii au cucerit două medalii: una de bronz – Ionuț Daogaru (juniori +70) – și o medalie de argint – Roxana Spirea (junioare +70), plus alte șase locuri patru. După fiecare ceremonie de premiere, toți medaliații vor efectua un test antidoping. Atleții vor avea asupra lor un act de identitate.

Vor extrage câte un card pe care e scris în ordine aleatorie testul pe care-l vor efectua. Agenţia Naţională Anti-Doping, condusă de fostul mare arbitru Cristian Balaj, este parteneră cu Asociația Română de Skandenberg ”Braț de Fier” la acest Mondial. Înaintea turneului, cei de la ANAD le-au făcut educație antidoping sportivilor înregistrați în competiție, inclusiv persoanelor cu dizabilități, și le-au acordat premii, constând în echipament sportiv.

Citește și: Olguța Vasilescu reacționează după ce Cozmin Gușă a intrat în PSD:’Nu mă simt confortabil’

Clasificarea se va face în funcție de medalia obținută, aur, argint, bronz, și doar dacă echipele sunt la perfectă egalitate se acordă: locul 1 – 10 puncte, locul 2 – 7 puncte, locul 3 – 5 puncte, locul 4 – 4 puncte, locul 5 – 3 puncte, locul 6 – 2 puncte, locul 7 – 1 punct.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.