Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European de handbal feminin Under-17

Federatia Romana de Handbal
handbal

Selecţionata României a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European de handbal feminin Under-17 de la Podgorica (Muntenegru), după ce a fost învinsă de Norvegia cu 29-28 (13-14), în ultimul său meci din Grupa a II-a principală.

Tricolorele au câştigat toate cele trei meciuri din prima fază a grupelor, dar le-au pierdut pe ambele din grupa principală, 17-27 cu Ungaria şi 28-29 cu Norvegia, astfel că vor evolua pentru locurile 5-8, potrivit agerpres.ro.

În prima repriză, România a fost condusă la trei goluri de scandinave, 8-5, dar apoi au întors scorul şi a avut la rândul său avantaj, 12-9, dar la pauză conducea cu 14-13.

Echipa antrenată de Larisa Olteanu a condus jocul până în min. 44, când Norvegia a preluat conducerea, cu 23-22. România a mai condus o dată, cu 27-26 (55), dar apoi a primit trei goluri la rând (27-29), iar în cele din urmă a cedat la limită, cu 28-29.

Pentru România au marcat Mihaela Andreea Mihai 10 goluri, Maria Diana Lixăndroiu 7, Alisia Lorena Boiciuc 8, Rebecca Geamănu 1, Anamaria Mihaela Grigore 1, Vanessa Leona Predescu 1.

Golurile scandinavelor au fost reuşite de Nicoline Jullumstro 5, Linnea Skadal Kyrkjeeide 4, Emma Helland-Dovle 4, Oda Fikstvedt 6, Ine Fremo 4, Viktoria Giske 2, Emilie Kindervaag 2, Tuva Pharo 1, Vilde Bjornsen 1.

În celălalt meci, Ungaria a învins Germania cu 31-24.

În clasamentul final, Ungaria a ocupat primul loc, cu 6 puncte, urmată de Germania, 2 puncte (-4 goluri), România, 2 puncte (-8), Norvegia, 2 puncte (-17).

În semifinale, Ungaria va înfrunta Danemarca, iar Germania va primi replica Rusiei. România va juca pentru poziţiile 5-8, vineri, contra Croaţiei, în timp ce Norvegia va întâlni echipa Muntenegrului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.