Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a strălucit la CE de Atletism graţie aurului cucerit de Bianca Ghelber, spune premierul

captura Facebook
Nicolae Ciuca

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, după ce atleta Bianca Ghelber a câştigat medalia de aur la Campionatul European de Atletism de la München, că prin exemplu ei şi al altor sportivi, „avem privilegiul şi datoria să susţinem acest viitor promiţător al României în sport”, potrivit news.ro.

„România a strălucit la Campionatul European de Atletism de la München, graţie aurului cucerit de Bianca Ghelber. Noua campioană europeană la aruncarea ciocanului şi echipa sa merită admiraţia şi felicitările noastre, pentru bucuria acestui splendid rezultat, obţinut cu efort, perseverenţă şi talent! Prin exemplul său şi al tuturor performerilor actuali, precum şi al celor care se construiesc ca viitori campioni, avem privilegiul şi datoria să susţinem acest viitor promiţător al României în sport. O victorie extraordinară, Bianca! Mulţumim!”, a declarat Nicolae Ciucă, potrivit unei postări de joi pe pagina de Facebook a Guvernului.
Atleta Bianca Ghelber a cucerit, miercuri, medalia de aur, în finala probei de aruncarea ciocanului, la Campionatul European de la Munchen. Aceasta este prima medalie obţinută de România la o competiţie europeană după 12 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.