Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România blocată - OPINIE

Inquam Photos / Octav Ganea
orban barna

Guvernul condus de Ludovic Orban a decis că românii trebuie să sărbătorească într-un mod cu totul neobișnuit, în acest an, ziua de Sfântul Nicolae. Toți suntem așteptați, cei care avem peste 18 ani și nu ne aflăm în situația de a nu putea vota, să ne ducem, în plină epidemie de SARS-COV-2, în secțiile de votare în prima mare sărbătoare religioasă a sezonului de iarnă.

Interziși la festivitățile de Ziua Națională, permise doar politicienilor, românii sunt chemați în număr cât mai mare la secțiile de votare. Klaus Iohannis și Ludovic Orban au dat asigurări că nimeni nu se va îmbolnăvi la vot. Peste noapte, aproape 7.200 de secții găzduite de școli, cimitire, baruri, containere, cămine de bătrâni sau casele unor vecini, au devenit mai sigure decât spitalele în care sute dintre ai noștri mor zilnic. Ei bine, de Sfântul Nicolae, președintele și premierul fac o minune și nimeni nu se va îmbolnăvi, doar cu o condiție: să meargă la vot. Ar fi fost minunat ca cei doi să facă astfel de promisiuni legate de spitale, dar, momentan, pare-se că și puterile lor sunt limitate.

Peste 7.000 de candidați așteaptă seara de Sfântul Nicolae să vadă dacă au primit cadoul mult visat: un vot care să îi ducă în Parlament, unde îi așteaptă 136 de fotolii de senator și 312 de fotolii de deputat. Însă, Sfântul Nicolae ne poate aduce, dacă nu deschidem bine ochii, o Românie BLOCATĂ, în locul mult-promisei și mult-așteptatei Românii normale.

La aceste alegeri candidează și cea mai periculoasă alianță politică a ultimelor ani: Alianța USR-PLUS. Inși și inse deveniți, peste noapte, politicieni fără scrupule vor să ne arate noua formă de comunism și marxism: românii nu trebuie să creadă în Dumnezeu, românii nu au nevoie de familie, familia nu înseamnă mamă, tată și copii, iar deciziile trebuie luate de o minoritate, fie ea și sexuală, nu de majorități. Așadar, o dictatură a minorității ne așteaptă, dacă, Doamne-ferește!, o astfel de adunătură va ajunge la putere.

USR și PLUS nu sunt periculoase doar prin modul în care atacă valorile fundamentale ale statului creștin român. Așa cum au arătat în ultimii 4 ani, acești politicieni blochează orice demers care nu este pe placul lor. Procese peste procese, proteste extrem de violente și vocale, totul pentru ca ceea ce este românesc să piară. Iar ăsta este tabloul care ne va aștepta după Sfântul Nicolae, dacă nu suntem cuminți și greșim la vot.

Odată ajunși la guvernare, politicienii de tip nou vor bloca orice proiect care nu corespunde intereselor lor, de multe ori dictate din afara României. Vor băga bețe în roate eventualilor parteneri de guvernare, iar România se va transforma într-un circ și mai mare și mai grotesc decât până acum.

USR-PLUS este de ideologie marxistă, fiind din valul de neo-marxism al Europei, promovând masiv ateismul și lovind în valorile creștine ale României. Un partid cu lideri care au colaborat cu fosta Securitate, un partid în care liderii au averi pe care nu le pot justifica, un partid cu politicieni care au mințit votanții în privința studiilor lor, un partid care nu trebuie votat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.