Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România își cunoaște adversarele la Campionatul Mondial de polo de la Doha

polo oradea

Naţionala masculină de polo a României şi-a aflat, luni, adversarele din grupele Campionatului Mondial de la Doha, care se va desfăşura luna viitoare.

Potrivit anunţului de luni al World Aquatics, România va evolua în grupa D, cu Kazakhstan, Ungaria şi Italia, cele din urmă fiind semifinalistele Campionatului European, care se încheie marţi, potrivit news.ro.

Forul mondial de profil a anunţat şi programul jocurilor de la CM, potrivit căruia România va juca, în ordine, cu Ungaria (5 februarie), cu Kazakhstan (7 februarie) şi cu Italia (9 februarie).

Prima clasată din fiecare din cele patru grupe se va califica direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca în play-off, în 11 februarie. Meciurile din sferturi vor avea loc în 13 februarie, semifinalele două zile mai târziu, iar finalele pentru medalii în 17 februarie.

Primele patru clasate se vor califica la Jocurile Olimpice din 2024.

 

România ajunge la Campionatul Mondial după 11 ani, graţie calificării în sferturile Campionatului European, care se încheie marţi, în Croaţia.

Tricolorii vor juca pentru locurile 7-8, cu Serbia. Finala CE va fi disputată de Spania şi Croaţia, iar adversarele României din grupa D a CM, Italia şi Ungaria, vor juca pentru medalia de bronz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.