Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România TV anunță că s-a încheiat numărătoarea voturilor pentru Primăria Sectorului 1: Dan Tudorache este câștigător

Clotilde Armand / Daniel Tudorache, Sectorul 1

România TV anunță că, potrivit unor surse, numărătoarea voturilor de la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1 s-a terminat de către anchetatori. România TV spune că Dan Tudorache a câștigat alegerile cu 1.700 de voturi avans față de Clotilde Armand.

Scandalul numărării voturilor de la Sectorul 1 a izbucnit după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirma că ar fi membri ai USR PLUS umblau la sacii cu voturi pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

În 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma că are "detalii" din "ancheta de la SIIJ" privind renumărarea voturilor de la Primăria Sectorului 1 şi că, de fapt, Clotilde Armand a pierdut alegerile. "Mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral este unul foarte clar, se pare că dl Tudorache a câştigat", susţinea Ciolacu. El a adaugat că renumărarea ar urma să fie finalizată în 15 zile. "Dar presupun că dna Clotilde nu e bolşevică, ca pe timpul lui Stalin, nu contează cine votează, contează cine numără... îşi va da demisia, va pleca", arăta Ciolacu. În replică, Clotilde Armand afirma că este un fake news şi că atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că ”este exact pe dos”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.