Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

României U 21 va întâlni reprezentativa Irlandei de Nord, marți, de la ora 19:30, la Ballymena,

Echipa națională de fotbal a României sub 21 de ani va întâlni reprezentativa similară a Irlandei de Nord, marți, de la ora 19:30, la Ballymena, pe Stadionul "The Showgrounds", în runda a cincea din grupa 8 de calificare la EURO 2021, potrivit Mediafax.

România va încerca să își mențină parcursul bun din preliminarii și să ajungă la a patra victorie consecutivă, după cele cu Ucraina (3-0), Irlanda de Nord, la Voluntari (3-0) și Finlanda (4-1). Tricolorii au început cu un eșec grupa, pe terenul Danemarcei, scor 1-2, clasându-se pe locul secund în grupă, cu nouă puncte, la trei de lungimi de formația nordică.

De partea cealaltă, Irlanda de Nord a înregistrat două remize - contra Maltei (0-0) și Finlandei (1-1) - și două eșecuri - împotriva Danemarcei (1-2) și României (0-3), fiind penultima în grupă, cu două puncte.

"Va fi puțin mai dificil și nu neapărat din cauza frigului, chiar dacă aici vremea este mai rece decât în țară, ci din cauza terenului pe care vom juca, unul foarte îngust și foarte scurt. Are dimensiunile minime cerute de UEFA. Din acest punct de vedere vom întâmpina probleme pe atacurile poziționale și vom avea nevoie să dăm amplitudine pentru că avem jucători care pot dezvolta foarte bine jocul ofensiv unul contra unul", a declarat selecționerul Mirel Rădoi, înaintea meciului cu Irlanda de Nord.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

UEFA a delegat o brigadă din Norvegia la meciul Irlanda de Nord U21-România U21. Arbitrul de centru Kai Erik Steen va fi ajutat la cele două linii de conaţionalii Jan Erik Engan şi Tom Harald Grønevik, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Kristoffer Hagenes.

Clasamentul grupei 8 de calificare la EURO 2021:

1. Danemarca U21 - 12 puncte, 4 meciuri

2. România U21 - 9 puncte, 4 meciuri

3. Finlanda U21 - 7 puncte, 5 meciuri

4. Ucraina U21 - 3 puncte, 4 meciuri

5. Irlanda de Nord U21 - 2 puncte, 4 meciuri

6. Malta U21 - 1 punct, 3 meciuri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.