Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii au ales să își petreacă minivacanța de 1 Mai la mare, în Deltă sau la munte

1 mai, mare

Mii de români au profitat de minivacanța de 1 Mai pentru a evada fie la mare, fie în Deltă, fie la munte. Litoralul a fost de departe principala atracție după o primăvară capricioasă şi autostrada A2 București-Constanța a fost extrem de aglomerată, deși CFR a programat ieri seară un tren cu 15 vagoane suplimentare pentru a prelua turiștii care revin din vacanță, informează Rador.

Poliția Rutieră a dat deja mai multe amenzi și au fost reținute permisele unor șoferi care fie au încălcat Codul rutier și regimul legal de viteză, fie au condus sub influența alcoolului sau a drogurilor.

De altfel, drogurile și substanțele interzise le-au creat probleme polițiștilor pe litoral, unde două persoane au fost plasate ieri în arest preventiv pentru 30 de zile, iar pentru a 3-a se solicită instanței aceeași măsură, sub acuzații de trafic de droguri de mare risc. Este vorba despre cetățeni străini prinși la Festivalul Sunwaves de la Mamaia, potrivit corespondentului nostru Sorin Cealerea. În total, unui număr de 125 de persoane li s-a interzis accesul la evenimentul muzical, pentru că aveau asupra lor substanțe interzise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.