Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii au cucerit nouă noi medalii la Europenele Under-15 și Under-17 de haltere

www.agerpres.ro
români medalii haltere

Sportivii români au cucerit luni nouă noi medalii la Campionatele Europene de haltere Under-15 și Under-17 de la Prishtina (Kosovo).

În cadrul concursului feminin de la Under-17, la cat. 48 kg, Bianca Dumitrescu a obținut două medalii de aur și una de argint. Românca a fost a doua la smuls, cu 67 kg, devansată de turcoaica Ayse Dogan, 69 kg, prima la aruncat, cu 87 kg, și la total, cu 154 kg, anunță Agerpres.

Citește și: Lovitură de teatru la Wuhan: Simona Halep și Monica Niculescu s-au RETRAS

La cat. 53 kg, halterofilele din țara noastră au cucerit șase medalii: la smuls, Andreea Penciu a luat aurul, cu 79 kg, iar Sabina Baltag și-a adjudecat bronzul, cu 74 kg, la aruncat, Baltag a obținut aurul, cu 97 kg, iar Penciu s-a mulțumit cu bronzul, 94 kg, în timp ce la total, Penciu s-a clasat a doua, cu 173 kg, iar Baltag a fost a treia, cu 171 kg, primul loc revenind azerei Sabina Azimova, cu 174 kg.

În limitele cat. 62 kg masculin, Emanuel Danciu a fost al patrulea la smuls, cu 100 kg, și aruncat, 124 kg, și al cincilea la total, cu 224 kg.

După trei zile de competiție, bilanțul României la Campionatele Europene de haltere Under-15 și Under-17 de la Prishtina (Kosovo) este de 28 de medalii, 11 de aur, 10 de argint și 7 de bronz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.