Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii au început să își rezerve sejururi pe litoral pentru sezonul estival următor

turistderomania.ro
statiune olimp litoral

Românii au început să își rezerve sejururi pe litoral pentru sezonul estival următor, beneficiind de reduceri la pachetele achiziționate până la 31 decembrie, anunță agenția Litoralulromanesc.ro, potrivit Mediafax.

Rezervările pentru vara anului viitor au început încă din luna august, dar nesemnificativ ca volum, însă numărul acestora a crescut în septembrie și octombrie, odată cu lansarea primelor oferte pentru 2021. În cea mai mare parte, tarifele vor fi menținute la nivelul verii trecute, iar acolo unde au crescut, s-au diversificat și serviciile incluse în pachet.

Citește și: Ludovic Orban, după discuțiile cu Nicușor Dan: Trebuie toţi producătorii autohtoni care au marfă românească să aibă această posibilitate să vândă în spaţiile deschise

Pentru majoritatea hotelurilor reducerile din această perioadă sunt mai mari decât în perioada similară a anului trecut. Dacă sejurul este achiziționat până la 31 decembrie, discountul poate ajunge la 50%. Următorul prag, cu reduceri ceva mai mici, se încheie la 31 ianuarie.

Majoritatea celor care și-au rezervat deja vacanțe au achiziționat pachete mai scumpe.

Turoperatorul se așteaptă în următoarele două luni la o intensificare a cererii, ținând cont că până la 1 noiembrie s-au lansat deja majoritatea ofertelor pentru anul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.