Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii caută din ce în ce mai des păcănelele cu tematică din Egiptul Antic

Slot V
pacanele

Faraoni, mumii, scarabei, comori, zeități și piramide misterioase. Acestea sunt cele mai puternice simboluri ale Egiptului Antic, care se regăsesc în „sloturile egiptene” atât de apreciate de români. Probabil că nu există niciun cazinou online care să nu aibă în ofertă astfel de păcănele, secțiunea dedicată lor fiind, de regulă, cea mai generoasă.

Dintre zecile de jocuri inspirate din mitologia egipteană, iată cinci foarte interesante:

BOOK OF RA

„Book of Ra” este unul dintre primele sloturi egiptene lansate pe piață, în anul 2005. Subiectul este clasic: un explorator pornește în căutarea unui artefact valoros din Antichitate, în acest caz este cartea lui Ra, cel mai puternic dintre zei. Trei exemplare ale cărții declanșează jocul special, cu simbol expandabil.

În cazinoul Slot V licențiat România sunt șapte variante ale slotului „Book of Ra”, în afara celei clasice: „Cash Connection Golden Book of Ra”, „Win Ways. Book of Ra”, „Cash Connection. Book of Ra”, „Book of Ra Deluxe 10”, „Book of Ra Magic”, „Book of Ra 6”, „Book of Ra deluxe”.

PYRAMID QUEST FOR IMMORTALITY

content-image

Este un slot bazat pe mecanism Megaways, cu 720 de linii de plată. Grila este construită în formă de piramidă. Sunt 5 role: rolele 1 și 5 au 3 rânduri, rolele 2 și 4 au 4 rânduri, iar rola din mijloc are 5 rânduri. O primă caracteristică ce poate fi remarcată este cea a „câștigurilor în avalanșă”: blocurile de piatră care conțin simboluri ce plătesc se sparg, iar în locul loc cad altele.

Trei câștiguri consecutive activează multiplicatorul aflat deasupra grilei, în partea dreaptă, fiecare nouă plată crescând apoi nivelul acestuia. Jocul are și un simbol Wild, crucea, care apare pe coloanele 2, 3 și 4.

EGYPT SKY

content-image

„Egypt Sky” este unul dintre cele mai cunoscute jocuri lansate de Amusnet Interactive (fost EGT). Slotul are o grilă structurată din cinci role și patru rânduri, iar pictogramele sugerează o luptă care are loc atât pe mare, cât și pe uscat. Vasele cu vâslași, carul rapid tras de doi cai, faraonul, regina și scarabeul sunt simboluri de top.

Există și două simboluri speciale: crucea este simbol Wild expandabil, iar oaza din mijlocul deșertului este Scatter. Minim trei Scatters inițiază o serie de rotiri extra în care unul dintre simbolurile obișnuite prinde puteri speciale.

EGYPT CASH

content-image

Grila este plasată pe fundalul reprezentat de două piramide de după care urmează să se ridice soarele. Imaginea nopții este dominată de pantera neagră, care apare pe rolele 2, 3, 4 și 5 și are rol de simbol Wild. Simbol Scatter este pictograma care reprezintă soarele răsărit în spatele piramidelor. Minim trei astfel de pictograme inițiază jocul special.

De fiecare dată când este declanșată secvența specială, jucătorul are de ales între runde extra și un premiu misterios, care poate fi mai însemnat sau mai dezavantajos. Ochiul, crucea, scarabeul și amfora sunt cele mai valoroase simboluri, în timp ce A, K, Q, J, 9 și 10 sunt pictograme mai slabe.

RAMSES REVENGE

content-image

Ramses este considerat cel mai cunoscut și cel mai mare faraon al Egiptului antic, egiptenii numindu-l și astăzi „Marele predecesor”. A construit orașe, temple și monumente, în care a lăsat comori inestimabile. În acest joc, un explorator pleacă să pună mâna pe aceste comori, încercând, în același timp, să scape de răzbunarea faraonului.

Ramses Revenge este un slot cu o grilă de 6 role x 4 rânduri, pe care se formează 4.096 modalități de plată. Cele mai importante pictograme îi reprezintă pe Sobek, Horus, Anubis și Ramses. Două sau mai multe simboluri ale exploratorului acordă rotiri extra care beneficiază de funcții speciale precum Sticky Wilds și Mystery Sandstorm. Grafica este modernă, bazată pe animație și pe efecte 3D.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.