Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romanii din Diaspora, comparati cu refugiatii

refugiati

Pare ciudat dar romanii din Diaspora sunt comparati cu refugiatii din Siria. Comparatia ii apartine co-presedintelui PNL Alina Gorghiu care considera ca romanii din Diaspora au fost tratati la alegerile prezidentiale din noiembrie ca refugiatii.

"Oare nu cumva românii strânși la cozi interminabile, au fost tratați din vina Guvernului Ponta la fel precum refugiații pe umerii cărora plânge acum cu lacrimi de crocodil ? Oamenii aceia au fost bătuți de jandarmi din țări europene nu pentru că forțau granițele, ci pentru că Guvernul român le închisese urnele de vot. Ce făceau Ponta și Ghiță? Sărbătăreau victoria, în avans", scrie Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Ea il critica pe premierul Victor Ponta ca se arata acum foarte preocupat de situatia refugiatilor, un sustinator al integrarii lor, insa nu crede in sinceritatea acestei atitudini pe care o pune in contrast cu atitudinea sa fata de romanii din Diaspora.

"Marele și mândrul ortodox Victor Ponta a reușit într-un singur an de la pierderea alegerilor prezidențiale să devină cel mai mare susținător al refugiaților musulmani. Canalele sale de intoxicare publică, coordonate de șeicul afacerilor cu statul, Sebastian Ghiță, nu mai propagă, acum, ură de religie și etnie.

Din contră. Ponta și Ghiță au avut în cluburile din Dubai, de la sfîrșitul anului trecut, după pierderea alegererilor prezidențiale, cea mai puternică revelație. Atenția lui Ponta pentru refugiați nu are margini, operațiile și le face doar în spitale din Turcia, vizitele oficiale țintesc doar țările arabe. Nu este nimic de condamnat.

Aș putea chiar să-l laud pentru transformare, pentru toleranță și deschidere diplomatică, dacă nu aș fi convinsă că e o nouă etapă în fariseismul său fundamental și incorigibil, după ce Europa i-a închis ușile. Mă gândesc că, în caz contrar, Victor Ponta și PSD ar trebui să manifeste aceeași dragoste și față de românii care nu au avut drept de vot la ultimele alegeri", a mai scris Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.