Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii pot juca la loto și prin intermediul a peste 5.200 de stații de plată SelfPay

loto

Acum participarea la jocurile loteristice tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc este posibilă și prin intermediul celor peste 5.200 de Stații de Plată SelfPay care se află în toată țara. Rețeaua de vânzare a C.N. ”Loteria Română” S.A. ajunge astfel la peste 7.100 de locații de unde jucătorii pot cumpăra bilete la jocurile loto.

Plata biletelor pe care jucătorii le achiziționează prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay (unde pot fi achitate taxe şi impozite, facturi de utilităţi etc.) se face, în siguranță, atât cash cât și cu cardul, prețul fiind același cu cel din agențiile loto.

Câștigurile pentru biletele jucate la Stațiile de Plată SelfPay se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de C.N. "Loteria Română" S.A., pe baza prezentării biletului de joc câştigător.

Citește și: Violeta Alexandru îi răspunde lui Kelemen Hunor și dă vina pe președinții de CJ: 'Să meargă să bată la ușa președintelui Consiliului Județean!'

Lista locațiilor în care sunt amplasate Stațiile de Plată SelfPay este disponibilă pe site-ul www.selfpay.ro precum și pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro.

"Accesul la tehnologia de ultimă oră pe care o oferă una dintre cele mai cunoscute și utilizate platforme de plăți de pe piață, reprezintă o nouă facilitate pe care o punem la dispoziția jucătorilor noștri cărora le mulțumim pentru încrederea pe care o acordă în fiecare zi, de peste 114 ani, Loteriei Române, una dintre cele mai importante instituții cu tradiție a statului român, aflată în prezent sub coordonarea Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri" - a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.