Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii sunt SĂTUI de măsurile din pandemie: petrecere cu 20 de persoane, 'spartă' de polițiști

Treebo Hotels
Pub party

Activitatea unui bar din municipiul Bacău a fost întreruptă de poliţişti, sâmbătă seară, după ce oamenii legii au descoperit în interiorul localului, la ora 23,15, un număr de 20 de persoane, societatea comercială fiind amendată cu suma de 10.000 de lei, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău, informează Agerpres.

"Sâmbătă seară, în jurul orei 23,15, poliţiştii băcăuani, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi, au întrerupt activitatea unui bar care se desfăşura în spaţiu închis, în municipiul Bacău, încălcând prevederile legale cu privire la respectarea programului de lucru. În momentul intervenţiei poliţiştilor, în local se aflau 20 de persoane, iar o parte din acestea fumau în incinta barului. Activitatea a fost întreruptă de poliţişti, iar persoanele prezente au fost legitimate şi sancţionate contravenţional", se precizează într-un comunicat al IPJ Bacău transmis AGERPRES.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Potrivit sursei citate, forţele de ordine au aplicat 24 de amenzi, în valoare de 20.000 de lei, iar faţă de societatea comercială în cauză a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De altfel, în urma activităţilor desfăşurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Bacău, echipele mixte de control au efectuat verificări la 191 de societăţi comerciale.

Citește și: Sindicaliștii din sănătate au observat comportamentul ciudat afișat de Florin Cîțu: 'Are declarații halucinante!'

Totodată, au fost aplicate 174 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, în valoare de 64.500 de lei.

De asemenea, poliţiştii au verificat, în vederea respectării măsurilor de siguranţă, 379 de mijloace de transport, 100 dintre acestea fiind mijloace destinate transportului public în comun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.