Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romeo Rădulescu acuză: Sondajul PNL e o minciună!

Romeo Radulescu acuza Sondajul PNL e o minciuna

Romeo Radulescu acuza Sondajul PNL e o minciuna

Deputatul independent Romeo Rădulescu, fost primar PDL al municipiului Râmnicu-Vâlcea, acuză că sondajul filialei județene a PNL, potrivit căruia Mircea Gutău este în topul preferințelor vâlcenilor pentru un mandat de primar, este unul mincinos.

„Nu ştiu care este adevărul, oare acestea sunt feţele PNL-ului? Oricine poate să justifice o decizie politică pe baza unor sondaje. E jignitor pentru oameni să spui că vâlcenii cred că un infractor poate să pună oraşul pe picioare. Refuz să cred că un personaj cu două condamnări e demn de încrederea râmnicenilor, aşa cum afirmă liberalii. PNL Vâlcea ne propune astăzi un infractor, dacă mâine vine Frâncu din puşcărie pentru că şi-a ispăşit pedeapsa şi crede că este mai bun, poate PNL-ul să-l propună, că nu are decât o condamnare? Liberalii se bat în piept cu lupta anticorupţie şi în numele integrităţii îi exclud din partid pe cei condamnaţi penal şi pentru asta au modificat statutul. De ce au modificat statutul dacă nu-l respectă? (...) Cum, nu vrem un premier penal, dar vrem un primar penal?”, a spus Rădulescu într-o conferință de presă, citat de Impact Real.

Potrivit sondajului intern al PNL Vâlcea, primul loc în topul preferințelor locuitorilor din municipiul reședință de județ este ocupat de către Mircea Gutău, cu 45%, urmat de Romeo Rădulescu, cu 15% din sufragii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.