Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rompetrol Rafinare SA, pe podiumul Topului societăţilor din judeţul Constanţa

rompetrol

Complexul „Melody” din Mamaia a găzduit, vineri seara, cea de-a XXIII-a ediţie a „Topului judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa”, organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa. Pe acordurile muzicii clasice, invitaţii au fost întâmpinaţi de Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), şi Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa, informează ziuaconstanța.ro.

Una dintre societăţile care au urcat pe podium a fost Rompetrol Rafinare SA. Societatea Rompetrol Rafinare SA a ocupat primul loc în clasamentul privind cifra de afaceri - 9.811.196.252 de lei, primul loc în clasamentul privind profitul brut din explorare - 404.210.009 lei şi primul loc în topul celor mai importanţi exportatori din judeţul Constanţa în anul 2015.

Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: A apărut lista mărcilor de apă plată OTRĂVITĂ


Premiul de excelenţă a fost înmânat directorului general al companiei Rompetrol Rafinare, Yedil Utekov, de către Mihai Daraban - preşedintele CCIR, Decebal Făgădău - primarul municipiului Constanţa, Claudiu Palaz - vicepreşedinte al CJC şi Adrian Nicolaescu - prefectul judeţului Constanţa.

Mitingul PNL, DESFIINȚAT: Un fel de întâlnire de genul alcoolicilor anonimi


Din totalul de 27.405 societăţi din judeţul Constanţa care au depus bilanţurile financiar-contabile pentru anul 2015, au fost selectate pentru „Topul judeţean”, în conformitate cu criteriile cuprinse în metodologie, 6.319 societăţi. Indicatorii generali utilizaţi pentru ierarhizarea societăţilor au fost: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

În cadrul evenimentului, au fost acordate 61 de trofee de excelenţă firmelor clasate pe primul loc la ultimele cinci ediţii ale Topului Judeţean (2011, 2012, 2013, 2014, 2015). De asemenea, au fost acordate trei premii speciale, pentru societăţile care au înregistrat cea mai mare cifră de afaceri, cel mai mare profit brut, respectiv cel mai mare număr de salariaţi în anul 2015, precum şi şapte premii speciale pentru societăţile clasate pe primul loc la ultimele cinci ediţii ale Topului Judeţean care au împlinit 25 de ani de activitate neîntreruptă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.