Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rompetrol va întrerupe luminile în staţiile de alimentare sâmbătă seara, timp de o oră, de Ora Pământului

Rompetrol

Rompetrol va întrerupe luminile în staţiile de alimentare sâmbătă seara, timp de o oră, susţinând astfel cea de-a 17-a ediţie a iniţiativei Ora Pământului.

"Astăzi, 25 martie, ne-am alăturat celui mai mare eveniment din istorie dedicat mediului - Ora Pământului. Rompetrol va întrerupe luminile în staţiile de alimentare, timp de o oră (20:30-21:30), susţinând astfel cea de-a 17-a ediţie a iniţiativei #OraPământului. În acest interval, funcţionarea reţelei de distribuţie nu va fi afectată. Conştientizăm importanţa protejării #mediului înconjurător, nu doar astăzi, ci în fiecare zi, promovând practici sustenabile şi investind în soluţii cu impact redus asupra #comunităţilor, dar şi în îmbunătăţirea proceselor de producţie. Încurajăm colegii şi partenerii să se alăture acestei iniţiative, deoarece prin paşi mici, dar conştienţi, contribuim la un viitor mai bun, protejând astfel planeta pentru generaţiile viitoare", precizează compania într-o postare pe pagina de Facebook.

Earth Hour, cel mai mare eveniment de mediu din istorie, a fost organizat prima oară pe 31 martie 2007 în Sydney, când 2 milioane de oameni şi peste 2.100 companii au stins lumina timp de o oră, demonstrând astfel preocuparea faţă de una dintre cele mai mari probleme actuale: schimbarea accelerată a climei.

Din 2008, Earth Hour a devenit o mişcare globală, incluzând 100 milioane de oameni din mai mult de 30 de state ale lumii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.