Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronaldo a câștigat primul său meci pentru Al Nassr din postura de căpitan de echipă

Ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost căpitanul lui Al Nassr la debutul său în meciul de duminică, împotriva lui Al Ettifaq, din liga profesionistă saudită, câștigat de gazde cu 1-0, informează Mediafax.

Ronaldo, integralist în meciul său de debut, a semnat luna trecută un contract pe doi ani și jumătate cu Al Nassr, despre care se spune că valorează peste 200 de milioane de euro, dar a trebuit să aștepte să joace din cauza unei suspendări de două meciuri din partea Federației engleze de fotbal.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani a marcat de două ori într-un meci amical disputat joi, când a făcut parte din echipa formată din jucători de la Al Nassr și Al Hilal, care a fost învinsă cu 5-4 de Paris St Germain, echipa lui Lionel Messi, într-un meci demonstrativ.

Golul victoriei de duminică a celor de la Al Nassr a fost marcat brazilianul Anderson Talisca, în minutul 31, din pasa lui Al Sulaiheem.

Al Nassr, care joacă pe Mrsool Park, este unul dintre cele mai de succes cluburi din Arabia Saudită, cu nouă titluri în campionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.