Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rondon, jucătorul care a adus victoria campioanei României, CFR Cluj, cu Rennes: 'Nu sunt eu eroul, ci întreaga echipă este'

www.prosport.ro
CFR Cluj

Mario Junior Rondón Fernández este jucătorul care a adus victoria campioanei României, CFR Cluj, în etapa a patra din grupa E a Europa League. Echipa pregătită de antrenorul Dan Petrescu s-a impus cu 1-0 în fața formației din Ligue 1, Rennes, cu 1-0, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

Intrat pe teren în minutul 71, în locul lui Traore, Mario Rondon, a reușit să deschidă scorul în Gruia. În minutul 87, Deac a executat perfect un corner, iar Rondon a marcat cu o lovitură perfectă de cap. Ardelenii au terminat însă meciul în 10 oameni, marcatorul golului a fost eliminat de centralul partidei în minutul 90. Rondon a intrat cu talpa pe tibia lui Niang.

"Nu sunt eu eroul, ci întreaga echipă este. Este meritul echipei, pentru că sunt lucruri pe care le lucrăm la antrenamente. Azi dimineață am lucrat la faze fixe și mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm.

Am simțit motivația celui care intră pe parcurs și trebuie să își ajute echipa. Nu mi-am făcut decât munca", a spus Rondon, la finalul meciului, la Digi Sport.

CFR Cluj mai are nevoie de un singur punct din următoarele două meciuri (cu Lazio și Celtic) pentru a se asigura de prezența în primăvara europeană. Campioana României a rămas pe locul secund în grupa E, cu 9 puncte. Liderul grupei, Celtic Glasgow, s-a impus în fața echipei Lazio, scor 2-1, și s-a calificat în optimile Europa League

Citește și: Noul ministru al Muncii, anunț devastator pentru milioane de oameni: ‘Sunt îngrijorată’

"Calificarea este importantă nu numai pentru club, ci și pentru întreaga țară. Vom lupta pentru primul loc", a mai spus Rondon.

Clasamentul Grupei E:

1. Celtic – 10 puncte

2. CFR Cluj – 9 puncte

3. Lazio – 3 puncte

4. Rennes – 1 punct

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.