Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronnie O'Sullivan se retrage de la Welsh Open din cauza anxietății

Cezara Paraschiv
Ronnie O'Sullivan

Ronnie O'Sullivan s-a retras de la Welsh Open-ul de snooker ce va debuta săptămâna viitoare pentru a-și proteja sănătatea mintală. Numărul unu mondial trebuia să concureze la Llandudno, dar spune că nu va putea face acest lucru din cauza „tracului", potrivit Mediafax.

O'Sullivan, în vârstă de 48 de ani, s-a retras săptămâna trecută de la Mastersul german de la Berlin pentru a acorda prioritate "sănătății și bunăstării" sale.

Într-o postare pe rețelele de socializare, el a spus „Este greu de explicat, dar de ani de zile sufăr de trac provocat de anxietate."

Septuplul campion mondial a adăugat: "Nu este ceva ce pot prezice sau controla, dar încerc să îl gestionez cât mai bine posibil.

"Îmi pare rău pentru toți cei care au cumpărat bilete, dar pur și simplu nu-mi pot scoate tacul când mă simt așa și cred că asta e cel mai bine pentru mine în acest moment."

O'Sullivan, care a câștigat deja Masters-ul și Campionatul Regatului Unit în acest sezon, a fost un critic deschis al programului de snooker.

Câștigătorul de patru ori al Openului Țării Galilor a declarat că încă vrea să se implice în turneu și va lucra ca expert TV la Venue Cymru.

Scoțianul Liam Graham îi va lua locul și îl va înfrunta în pe galezul Dominic Dale în primul tur, luni, 12 februarie, în prima zi a turneului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.