Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ronnie Wood, chitarist al trupei The Rolling Stones, diagnosticat cu cancer în timpul carantinei

rollingstone.com
rolling stones

Ronnie Wood, chitarist al trupei The Rolling Stones, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer în timpul carantinei de anul trecut şi că medicii i-au spus recent că este vindecat, relatează BBC.

Muzicianul în vârstă de 73 de ani a avut un carcinom care se dezvoltă de regulă la nivelul plămânilor. Asta, după ce a reuşit să se vindece de un cancer pulmonar descoperit în 2017.

Wood a declarat pentru The Sun: „Am avut cancer în două feluri până acum”. El a atribuit unei „puteri superioare” rezultatul bun.

„Tot ce pot face este să am o atitudine optimistă, să fiu puternic şi să lupt cu el, iar restul este la latitudinea puterii superioare. Am scos-o la capăt cu «totul în regulă»”, a spus el.

Citește și: BREAKING SURSE Începe PELERINAJUL în JUSTIȚIE pentru fostul ministru Bodog

Wood, membru fondator al The Faces şi Jeff Beck Group, s-a alăturat oficial The Rolling Stones la jumătatea anilor 1970. Este cunoscut faptul că a făcut abuz de alcool şi narcotice mulţi ani. El spune că lecţiile învăţate în timpul numeroaselor internări la dezintoxicare l-au pregătit să lupte cu boala.

Muzicianul, care este şi pictor, a spus că arta şi familia lui l-au ajutat să fie puternic. El este în prezent căsătorit cu Sally Humphries, cu care are două gemene în vârstă de 4 ani.

După diagnosticul din 2017, Wood a urmat tratament şi a fost supus unei operaţii în care i-a fost extirpartă o parte dintr-un plămân. În 2018, medicii au spus că este vindecat.

Acum, după ce a primit a doua oară undă verde din partea specialiştilor, Ronnie Wood a spus că simte că a primit o a doua şansă şi se concentrează la revenirea pe scenă alături de The Rolling Stones.

Ronald David Wood s-a născut pe 1 iunie 1947, în Hillingdon (Middlesex). Chitarist şi compozitor, şi-a început cariera muzicală ca membru al trupei The Birds, în 1964. A devenit cunoscut ca parte a formaţiei The Faces, din care făcea parte şi Rod Stewart, şi a Jeff Beck Group. În 1975, el s-a alăturat formaţiei The Rolling Stones, la invitaţia prietenului său Keith Richards, după plecarea lui Mick Taylor din trupă. Primul album al grupului la înregistrarea căruia a participat Wood este „Black and Blue” (1976).

Pe lângă materialele de studio şi turneele realizate cu The Rolling Stones, Ronnie Wood a lansat şapte albume solo, cel mai recent - „I Feel Like Playing” (2010).

Ca membru al grupului The Rolling Stones, el a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989, iar a doua oară, ca membru al The Faces, în aprilie 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.