Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rovana Plumb, atac VIRULENT la adresa lui Klaus Iohannis: val de acuzații la adresa președintelui

Inquam Photos / Octav Ganea
rovana plumb

Președinta Organizației Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, a declarat că președintele Klaus Iohannis este cel care a îndemnat la sfidarea ordinii publice, dezinformare și a instigat protestatarii să pună presiune pe membrii Guvernului.

Citește și: Partidul Social Democrat din Elveția, atac VIOLENT la adresa lui Liviu Dragnea: El este PĂPUȘARUL

„Toată această situație a fost generată și propagată de mesajele și acțiunile de incitare la nesupunere civică și haos transmise în spațiul public de liderii și reprezentanții partidelor din Opoziție. Resping cu fermitate orice agresiune împotriva unei femei care își făcea datoria de a asigura protecția protestatarilor pașnici. Totodată, condamn toate încercările domnului președinte Iohannis și ale partidelor din Opoziție pentru divizarea cetățenilor, sfidarea ordinii publice, dezinfomarea și instigarea de a pune presiune pe membrii Guvernului”, a declarat Rovana Plumb.

Organizația Femeilor Social Democrate nu tolerează niciun fel de manifestare violentă indiferent de statutul social și profesional al unei persoane.

Organizația Femeilor Social Democrate „dezaprobă categoric actele de violență care au deturnat demonstrația din 10 august 2018 și face un apel către președintele Klaus Iohannis și liderii Opoziției să înceteze cu afirmațiile iresponsabile pentru că România are nevoie de normalitate și stabilitate. Puterea se câştigă prin vot democratic şi nu prin alte mijloace nedemocratice și prin violență.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.