Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rovana Plumb îşi anunţă contribuţia la debarcarea Vioricăi Dăncilă: Eu am propus să preia funcţia de preşedinte al organizaţiei de femei'

Guvern
rovana plumb

Rovana Plumb a declarat că ea a fost cea care a propus ca Viorica Dăncilă să preia șefia organizației femeilor social-democrate. Ea a precizat că Dăncilă este o persoană demnă, care nu a trebuie să fie convinsă să demisioneze de la conducerea partidului. Rovana Plumb este în prezent preşedinte interimar al Organizaţiei Femeilor Social Democrate.

„Eu am propus ca doamna Viorica Dăncilă să preia funcția de președinte a organizației de femei. De ce? Pentru că doamna Dăncilă a muncit enorm de mult, iubește enorm de mult acest partid și, după cum bine știți, a plecat tot din rândurile organizației de femei. Ni s-a părut că este un gest normal și firesc pentru doamna Dăncilă să reprezinte femeile social-democrate și nu numai”, a declarat Rovana Plumb, la finalul CEx al PSD de marți, potrivit Mediafax.

Ea a adăugat că Viorica Dăncilă a ascultat opiniat tuturor colegilor din CEx și apoi a anunțat că demisionează de la șefia PSD, fiind un gest unilateral.

„A fost unitelateral. Doamna Dăncilă este un om demn și nu trebuie să fie convinsă. Doamna Dăncilă a ascultat pozițiile fiecăruia dintre noi, cei care facem parte din CEx și la sfârșit a luat cuvântul, spunând că își va da demisia”, a explicat Rovana.

Eurodeputatul PSD a precizat că întrevederea din biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament a liderilor organizațiilor județene, dinaintea CEx nu este una secretă și că aceste întâlniri sunt obișnuite în PSD.

"Nu este vorba aici de o întâlnire secretă. Întotdeauna în partidul nostru există o serie întreagă de întâlniri, în anumite împrejurări și momente. Dacă un coleg, de exemplu eu doresc să mă întâlnescu cu mai mulți colegi, dacă răspund la invitația mea sigur că ne întâlnim. Avem o responsabilitate numai de PSD și de țara noastră", a conchis Plumb.

Viorica Dăncilă a anunțat, marți noapte, că și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD. Ea a precizat că nu e un moment de slăbiciune, ci este un gest de demnitate făcut pentru partid. Marcel Ciolacu a preluat interimatul.

Totodată, Paul Stănescu l-a înlocuit pe Mihai Fifor în funcția de secretar general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.