Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUȘINOS Olimpicii României s-au făcut de RÂS la Bacalaureat: Din 127 de elevi, doar 96 l-au promovat și unul singur a luat 10

bacalaureat

Din cei 127 de candidaţi la sesiunea specială a Bacalaureatului, susţinută de absolvenţii de liceu aflaţi în pregătire sau în etapele de selecţie pentru alcătuirea echipelor care vor prezenta România la olimpiade sau competiţii sportive, 96 au promovat. Un singur absolvent de liceu a avut media 10.

Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN), la sesiunea specială a bacalaureatului au fost 127 de candidaţi prezenţi, printre care şi trei abosolvenţi ai unităţilor de învăţământ militar, nominalizaţi de Ministerul Apărării Naţionale pentru concursul de admitere în instituţii de învăţământ de profil din SUA. Dintre aceştia, 96 au promovat, reprezentând 75,59 la sută din totalul candidaţilor.

Citește și: Ministerul Finanțelor reacționează după informațiile apărute în presă! Subordonaţii lui Teodorovici neagă tot

Cele mai multe medii obţinute, respectiv 33, au fost între 9 şi 9,99, iar alte 24 de medii au fost între 8 şi 8.99. Medii între 7 şi 7,99 au obţinut 22 de candidaţi, iar între 6 şi 6.99, 16 dintre absolvenţii de liceu prezenţi.

La această sesiune, un singur candidat a promovat cu media 10, precizează MEN.

Citește și: EXCLUSIV! Jocul lui Coldea cu Liviu Dragnea. Rolul lui Kovesi – dezvăluiri care aruncă în aer scena politică! Bomba cu ceas aruncată de Cozmin Gușă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.