Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rubiales a trimis o înregistrare video la FIFA în apărarea sa

www.elconfidencial.com
luis rubiales

Preşedintele suspendat al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, ar fi trimis o înregistrare video FIFA în încercarea sa de a se dezvinovăţi, după ce a sărutat-o pe gură pe fotbalista Jenni Hermoso, la ceremonia de premieră a campioanelor mondiale, relatează DPA, potrivit Agerpres.

Publicaţia digitală El Espanyol a publicat miercuri un clip care a fost înregistrat în autobuzul naţionalei feminine a Spaniei, după victoria din finala Cupei Mondiale şi după ce Rubiales a sărutat-o pe Hermoso.

În înregistrare, Hermoso apare arătând pe telefonul mobil o fotografie a incidentului, comparată cu imaginea în care portarul Iker Casillas a sărutat-o pe jurnalista, pe atunci iubita sa, devenită ulterior soţia sa, după ce naţionala Spaniei a cucerit Cupa Mondială în 2010.

Jucătoarele spaniole sunt auzite scandând ''beso'' (sărut) şi ''presi'' (prescurtare de la presidente - preşedinte) când Rubiales trece pe lângă ele în autocar.

Rubiales a insistat că sărutul a fost consensual şi a refuzat să demisioneze, deşi Hermoso a dezminţit că ar fi fost de acord cu gestul.

FIFA a anunţat sâmbăta trecută că îl suspendă provizoriu pe preşedintele Federaţiei spaniole de fotbal.

Parchetul spaniol a comunicat luni că va deschide o anchetă preliminară pentru presupusă "agresiune sexuală". Totodată, preşedinţii Federaţiilor regionale de fotbal din Spania, convocaţi de preşedintele interimar al forului de specialitate, au cerut, luni, demisia imediată a lui Luis Rubiales.

Luis Rubiales, în vârstă de 46 de ani, divorţat şi tată a trei fete, care a triplat bugetul fotbalului feminin la 406 milioane de euro în 2022, aflat la cârma RFEF din 2018, a declanşat o furtună mediatică după ce a sărutat-o pe gură pe jucătoarea Jenni Hermoso, la ceremonia de premiere după titlul mondial cucerit de selecţionata "La Roja" în finala cu Anglia (1-0).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.