Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rudel Obreja face dezvăluiri HALUCINANTE: cum i s-a cerut să-i toarne pe Udrea și Băsescu

Inquam Photos/ Octav Ganea
Rudel Obreja

Rudel Obreja, proaspăt eliberat pe decizia CCR privind completurile ilegale, susține că DNA l-a abordat de 4 ori pentru a-i turna pe Traian Băsescu și Elena Udrea, urmând ca el să scape basma curată.

”Au fost 4 modalități în care mi s-a spus: dă-o pe Udrea și scapi. Și dacă n-aș avea încredere în cei care m-au abordat mă uit la ceea ce s-a întâmplat ulterior.

Mi s-a întâmplat în arestul preventiv, un arestat care a stat o singură noapte și a intrat în discuție, ca pe final să-mi spună că dacă o dau pe Udrea voi scăpa. A doua oară am fost abordat în duba în care mă plimbau prin tot orașul, că nu știam la ce secție mă duc, ei mi-au zis că dacă o dau pe Udrea scap.

A treia oară au încercat prin interpuși, iar a patra oară au venit prin intermediul unor ”oameni de bine”, care au abordat-o pe soția mea, care este avocat și care vene la mine în arestul preventiv și mi-a spus.

S-a mai întâmplat și în toaletă la DNA a intrat un bărbat și mi-a spus că dacă îi dau pe Udrea și pe Băsescu, atunci eu scap.”, a declarat Rudel Obreja, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.