Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugby: Irlanda şi Ţara Galilor au obţinut victorii în meciuri-test

tara galilor vs irlanda de nord

Naţionalele de rugby ale Irlandei şi Ţării Galilor au obţinut victorii în meciurile-test disputate sâmbătă seara.

Pe AVIVA Stadium din Dublin, în faţa a 3.000 de spectatori, reprezentativa ''trifoiului'' s-a impus greu, cu scorul de 39-31 (19-17), în faţa Japoniei.

Irlandezii şi-au luat astfel revanşa în faţa niponilor, care i-au învins în 2019 în grupele Cupei Mondiale. Gazdele au punctat din cinci eseuri (4 transformate) şi concretizarea a două lovituri de pedeapsă. Japonia a reuşit patru eseuri, toate transformate şi fructificarea unei lovituri de pedeapsă, informează Agerpres.

Într-un alt meci, pe Millenium Stadium din Cardiff, în faţa a peste 8.000 de spectatori, Ţara Galilor, campioana en-titre din Six Nations, a învins Canada cu un categoric 68-12 (40-5).

Galezii au reuşit nu mai puţin de zece eseuri, nouă transformate, canadienii punctând din două eseuri, unul singur fiind transformat.

Aşa cum se ştie, la Bucureşti, pe Stadionul naţional ''Arcul de Triumf'', Argentina a învins cu dificultate România cu scorul de 24-17, naţionala ''frunzei de stejar'' făcând un meci foarte bun contra ''pumelor''.

În alte partide-test, Noua Zeelandă a zdrobit Tonga cu 102-0, Maori All Blacks a învins cu 38-21 Samoa, iar Africa de Sud a câştigat fără probleme în faţa Georgiei, 40-9

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.