Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugby: SCM Timişoara a învins pe CSM Ştiinţa Baia Mare, în Cupa României

facebook.com
rugby

Echipa SCM Timişoara s-a impus cu scorul de 18-10 (8-10) în faţa principalei rivale, CSM Ştiinţa Baia Mare, sâmbătă, în etapa a 5-a a Grupei A din Cupa României la rugby.

Într-un meci disputat pe stadionul ''Gheorghe Răşcanu'' din Timişoara, gazdele au câştigat graţie a două eseuri, unul transformat, şi concretizarea a două lovituri de pedeapsă, în timp ce oaspeţii au izbutit un eseu, transformat, şi fructificarea unei lovituri de pedeapsă.

Odată cu acest succes, SCM Timişoara a preluat şi şefia grupei, cu 15 puncte, CSM Ştiinţa Baia Mare coborând pe locul 2, înainte de ultima etapă, de pe 21 august, când CSM va juca în ultima etapă acasă, pe ''Arena Zimbrilor'', cu U Cluj, iar Timişoara va sta. Cum rezultatul partidei de săptămâna viitoare de la Baia Mare poate fi deja anticipat, maramureşenii fiind favoriţi clari, ei vor încheia pe poziţia fruntaşă a clasamentului grupei şi vor disputa semifinala competiţiei pe teren propriu contra celor de la CS Dinamo, în timp ce bănăţenii se vor deplasa în Ghencea, pentru partida cu CSA Steaua, informează Agerpres.

În Grupa B verdictul s-a dat deja, şi aceasta din cauza faptului că având probleme de lot, din cauza infectării mai multor jucători cu coronavirus, CS Dinamo nu s-a putut prezenta la partida care era programată în compania eternilor rivali de la CSA Steaua. Astfel, cum steliştii au câştigat şi în tur, rezultat 38-20, aceştia au terminat pe prima poziţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.