Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rupere de nori la Iași - Zeci de credincioși înfruntă ploaia cu grindină, în așteptarea Papei Francisc / VIDEO

captura mediafax video
ploaie iasi

Zeci de credincioși, care s-au strâns încă de sâmbătă de la prânz în centrului Iașiului, în așteptarea Papei Francisc, înfruntă o ploaie torențială cu grindină. Ei s-au adăpostit sub umbrele, și-au îmbrăcat pelerinele ori s-au refugiat sub copaci, anunță Mediafax.

Zeci de oameni s-au strâns încă de sâmbătă la prânz în centrul Iașiului în așteptarea Papei Francisc. Pelerinii au de înfruntat o ploaie torențială cu grindină, astfel că și-au deschis umbrelele, și-au luat pelerinele pe ei ori s-au refugiat sub copacii din zonă.

Ieri Papa Francisc, astăzi Eugen Teodorovici - Gestul făcut de ministrul Finanțelor la Șumuleu Ciuc / FOTO & VIDEO

Papa Francisc va ajunge la Iași în jurul orei 17.00.

La 17.30, Suveranul Pontif face o vizită la Catedrala romano-catolică, după care merge în fața Palatului Culturii pentru o întâlnire mariană cu tinerii și familiile, cărora le va adresa cel de-al șaselea discurs al vizitei. La evenimentul de la Palatul Culturii va participa, de asemenea, și premierul.

Județul Iași este sub avertizare Cod portocaliu de ploi abundente, de sâmbătă, de la ora 10.00, până duminică, la ora 6.00. Meteorologii anunță ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și, posibil, grindină de medii și mari dimensiuni.

Și hidrologii au emis avertizări pentru județul Iași. Astfel, de la ora 14.00 a intrat în vigoare o avertizare Cod portocaliu de inundații pe râul Bârlad, în amonte de Bârlad, iar pe afluenții Prutului și în bazinul superior al râului Bârlad este Cod galben.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.