Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ruptură în Coaliţia pentru Familie: Acuzaţii de deturnare a scopului în folosul unui partid

coalitia pentru familie

Coaliţia pentru Familie denunţă o "tentativă de confiscare politică a inițiativei civice". Potrivit unui comunicat remis redacţiei STIRIPESURSE.RO şi semnat de preşedintele Comitetului de iniţiativă, Mihai Gheorghiu, de un an de zile există eforturi concertate ale unor partide de preluare a mesajului Coaliţiei, de cooptare a militanților, cu scopul final de a legitima un transfer simbolic al demersului către propriile organizații politice.

Vezi și: Dublu limbaj la PSD: Cum este răsplătit statul paralel. Bani grei de la buget în 2018

"Din respect pentru opțiunea politică a fiecărui cetățean, nu înțelegem să indicăm la acest moment denumiri de partid, însă atragem atenția ca vom fi nevoiți sa o facem, dacă vor continua aceste presiuni pentru care s-au și construit strategii în acest sens. Astfel, vom fi nevoiți sa indicăm ce partid a cooptat pe listele sale electorale persoane afiliate inițiativei noastre și a lansat mesaje care asumau politic iniţiativa civică. În ultimul timp aceste eforturi s-au intensificat, ducând la gruparea unor persoane care au activat în rândurile noastre și care clamează un așa zis drept de a acționa în numele acestei inițiative. Aceste persoane își propun radicalizarea mesajului nostru și transferul politic al încrederii câștigate prin întreaga noastră activitate, prin discursul nostru public", se arată în comunicatul citat.

Potrivit comunicatului, crearea unei pagini de socializare pirat ce folosește exact denumirea Coaliției pentru Familie asociată denumirii capitalei este ultimul eveniment din această serie de acțiuni și evenimente care "fac evidentă o mișcare frauduloasă de preluare și deturnare a inițiativei noastre".

Vezi şi: Surpriză pe scena politică: Tăriceanu ar putea deveni coleg de partid cu adversarii de la USR

"Ne delimitam ferm atât de persoanele care si-au asumat în nume personal această pagină, site, canal de Youtube, cât și de orice alt mesaj care nu provine de la conducerea Comitetului național de coordonare prin președinte sau purtătorul de cuvânt mandatat în acest sens și care nu apare pe site-ul „Referendum pentru România”.

Deplângem situația la care s-a ajuns și reafirmăm hotărârea noastră de a rămâne fideli angajamentului nostru pentru unitatea creștină a demersului nostru, pentru afirmarea voinței celor 3 milioane de cetățeni români semnatari pentru afirmarea și exprimarea suveranității poporului român prin organizarea referendumului pentru modificarea articolului 48 alineatul 1 din Constituția României", mai afirmă reprezentanţii Coaliţiei pentru Familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.