Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUPTURĂ în USR! O senatoare acuză: 'Dacă Barna și Orban au un candidat mai bun decât Ciceală, înseamnă că am înnebunit cu toții'

Facebook.com
Florina Presadă

Senatoarea USR Florina Presadă a afirmat miercuri că a aflat din presă că Dan Barna a spus că a terminat negocierile cu Ludovic Orban, iar candidatul pentru Primăria sectorului 3 va fi de la PNL: „Dacă ei cred că au un candidat este mai bun ca Ana Ciceală, înseamnă că am înnebunit cu toții”.

„Citesc din presă faptul că Dan Barna a declarat că a terminat negocierile cu Ludovic Orban, iar candidatul pentru Primăria sectorului 3 va fi de la PNL. Dacă Dan Barna și Ludovic Orban consideră că au un candidat mai bun ca Ana Ciceală, cea care s-a luptat cu Firea reușind să câștige atât de multe bătălii inegale, înseamnă că am înnebunit cu toții. Unde mai pui faptul că PNL nici nu și-a anunțat candidatul, iar la ce transferuri de marcă au făcut via PSD, începe chiar să-mi fie teamă”, a scris pe Facebook Florina Presadă.

Citește și: Starea de urgență revine în România! Primul județ în care se va întâmpla asta

Ea precizează că, deși este membru în biroul municipal al USR București, este prima oară când află de acest scenariu pe care îl găsește „inadmisibil”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.